Onze diensten

  • Home
  • Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nieuwbouw

U heeft een mooie bouwkavel gevonden en uw architect heeft een prachtige tekening gemaakt van de woning waar u al jaren van droomt. Maar welke aannemer mag uw woning bouwen? U wilt een scherpe prijs maar u wilt er ook zeker van zijn dat het goed gemaakt wordt en dat de aannemer zich aan zijn afspraken houdt. Bouwbedrijf X. van Heertum heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten. Van appartement tot en met een vrijstaande villa of authentieke woonboerderij. Wij geloven in een goede planning, nemen afspraken serieus en stellen uw wensen centraal.

Verbouw

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen? Bent u toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Of bent u er klaar mee dat u op regenachtige dagen niet droog vanuit de auto uw woning kunt bereiken en wilt u daarom graag een carport of zelfs nieuwe garage laten bouwen? Voor zowel een grote of kleine verbouwing kunt u bij bouwbedrijf X. van Heertum terecht. Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Heeft u de verbouwideeën gereed maar heeft u geen idee wat het gaat kosten en wat er allemaal bij komt kijken? Wij helpen u graag op weg aan de hand van deskundig advies.

Renovatie

Bouwbedrijf van Heertum vindt het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Maar wij vinden het ook belangrijk om respect te hebben voor het verleden. Dit ziet u terug in onze restauratiewerkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat uw historische pand, boerderij of monument weer geheel in oorspronkelijke staat hersteld wordt, zullen onze gespecialiseerde vakmensen met gevoel en respect te werk gaan zodat de authentieke details behouden blijven.

Energie neutraal bouwen

Het is van deze tijd om stil te staan bij ons energieverbruik. Dat is immers goed voor het millieu én voor uw portemonnee. Met een "energie neutraal huis" heeft u een hoog comfort en minimale energielasten. De ruimtes worden hoofdzakelijk verwarmd door gratis passieve energie van zon-instraling en afgifte van warmte door elektrische apparaten en dergelijke. Bij Bouwbedrijf van Heertum geloven wij dat energieneutraal bouwen de toekomst heeft. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar u ziet het ook terug in uw maandlasten. Vandaar volgen wij de ontwikkelingen op de voet en hebben wij onze kennis bij diverse projecten in de praktijk gebracht.